Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er naturligvis mange holdninger til den, men det er svært at komme uden om blazeren, hvis man gerne vil have en ordentlig herregarderobe. Det der er fantastisk ved en lækker blazer, er at den kan kombineres med et utal af andre ting. Alt fra jeans til habitbukser og sågar shorts, alt efter hvilken blazer man vælger, for det er nemlig langt fra ligegyldigt. Der er mange, der har en tendens til blot at bruge blazeren fra deres jakkesæt som en blazer. Det kan man da også sagtens, men disse blazere er de fleste tilfælde lavet til at være en del af et jakkesæt, og bliver meget formelle i deres udtryk.

Følgende citat stammer fra modeportalen Stayclassy, og er meget rammende for hvorfor man skal have en blazer af god kvalitet.

Blazeren er den form for beklædning, som er den mest unikke og elegante.”

Det kan godt være, at du måske ikke føler dig helt “hjemme” i en blazer, men vi kan næsten med garanti sige, at så er det fordi du endnu ikke har prøvet en der sidder som den skal. Hvis man er villig til at investere det en god blazer koster, og man får den i den helt rigtige størrelse, så kan du være sikker på, du får en beklædningsgenstand, som du vil have lyst til at have på igen og igen.

Tag nogle chancer

Det kan godt være, at den første blazer du køber skal være lidt neutral, men når du har vænnet dig til at gå med det, så er det, at du skal begynde at tage lige chancer. Der er ingen der siger en blazer skal være sort, blå eller grå, du kan få nogle helt fantastisk med mønstre og hvor der er lidt mere smæk på farverne, også uden det går hen og bliver gøgl.

Jo mere du bliver vant til at gå med blazere, jo mere vil du nok også betragte det som en bluse, og der er ne god sandsynlighed for at du også har en vis variation i dine bluser.