Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi går lige så stille vinteren i møde, hvilket mange mennesker ikke nødvendigvis ser frem til år. Mange forskellige situationer på verdensplan har presset priserne helt til vejrs, især når det kommer til el, vand og varme. Dette vil mange især kunne mærke henover vinteren, hvor alt fra vores stuer til vores tæer vil bliver koldere. Netop derfor finder du nedenfor nogle af de mest enkle tips til at holde varmen i denne vinter, der nok bliver ekstra hård for de fleste.

Hold dine tæer varme

Fødderne, især tæerne, er et af de steder på kroppen, der bliver aller hurtigst afkølet, da kroppens blod har svært ved at nå helt derud. Netop derfor er det yderst vigtigt at holde dine tæer varme henover vinteren. Og hvis økonomien ikke helt rækker til gulvvarme for fuldt skrue kan et par indendørs fodtøj også fungere. Her ville at par almindelige hyggestrømper eller måske et par haflinger sutsko snildt kunne klarer ærterne.

Hold dørene i huset lukkede

Prisen på at holde dit hjem opvarmet er betydeligt højere nu, end den var forrige vinter. Derfor må man tænke på, hvordan man bedst muligt kan oplagre varmen i husets respektive rum. Den nemmeste måde at gøre dette på, er ved at holde dørene lukkede. Så simpelt kan det være. Herigennem kan varmen fra rummet ikke lige så let svinde ud i løbet af dagen eller natten, og man kan på denne måde ”gemme” varmen lidt længere.

Husk: Lag-på-lag-tøj er din bedste ven

Det sidste fif lyder måske lidt banalt, men det er altså ikke noget man kan komme udenom i årets koldeste måneder. Lag-på-lag-tøj er altså bare en sikker vinder, når det kommer til at holde varmen. Her kan en simpel skiundertrøje under striktrøjen altså gøre underværker når det handler om at holde kropstemperaturen på de 37 grader.