Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Stuk er gennem årene gået lidt i glemmebogen og står måske ikke øverst på din liste over materialer, du gerne vil anvende i dit hjem. Ikke desto mindre kan stuk bruges på en masse forskellige måder og kan tilføje et unikt og personligt strejf til dit hjem.

Hvad er stuk?

Stuk er en fælles betegnelse for udsmykninger i, på og omkring et loft. Et eksempel på stuk er en roset, som er de udsmykkede cirkler, der sidder omkring et lampeudtag midt i loftet. Stuk kan være lavet af træ, gips, plastik og kunststof (flamingo), og sidstnævnte er den mest anvendte stuktype i dag.

Når det så er sagt, skal det påpeges, at stuk ikke er blevet anvendes ret ofte de seneste årtier. Det er typisk blevet brugt i forbindelse med renovering eller istandsættelse af lejligheder, huse og facader af ældre dato. Man har sjældent brugt stuk under nybyggeri, da det ikke har passet ind i indretningstendensen.

Forny dit hjem med stuklister

I løbet af de seneste år ses der dog et begyndende skift i denne tendens. I forbindelse med boligindretning er det igen blevet populært at fokusere på og fremhæve detaljer. Så hvis du ønsker at personliggøre dit hjem lidt mere, kan du med fordel gøre brug af stuk.

En mulighed er, at investere i stuklister, der kan sættes op langs loftet hele vejen rundt i rummet. Hvis du vælger stuklister i flamingo, kan du hurtigt forny og personliggøre dit hjem. Der er flere fordele ved at vælge flamingostuklister. For det første er de ikke ret dyre, og er derfor ikke noget, der vælger indretningsbudgettet. For det andet vejer de næsten ingenting og er derfor meget nemme at sætte op – det eneste du skal bruge er noget stuklim. Derudover har stuklister af flamingo flotte markerede og skarpe kanter, der giver dem et elegant finish.