Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommeren er over os og det er på tide at finde ankelsokkerne frem. Men lad være med at lave den samme gamle fejl og gør dig selv og dine fødder en stor tjeneste.

Ankelsokkerne skal støtte dine fødder igennem en lang og varm sommer – de skal måske endda også gøre dem selskab under hård træning, lange ture i byen og sommerregn.

De gamle ankelsokker i bomuld trænger til en udskiftning. Du kan nu få ankelsokker i det populære bambusmateriale og det er bestemt noget du bør overveje at gøre. Ankelsokker er den type sokker, der udsættes for den største belastning. Det er nemlig denne type sokker der bruges under træning og i varmt vejr.

Bambus er som skabt til formålet

Det er derfor også dine ankelsokker som du bør prioritere at anskaffe i bambus. Bambus er et relativt nyt materiale, der er som skabt til ankelsokker. De er svedtransporterende, tørrer enormt hurtigt og holder dine fødder kølige i det varme vejr eller under den hårde træning.

Det der muligvis kan stoppe dig i at udskifte dine slatne ankelsokker med nogle nye i bambus, kunne være den tanke, at prisen er dyrere. Men det er den ikke. Ankelsokker i bambus koster ikke mere end almindelige ankelsokker i samme kvalitet.

Det er selvfølgelig muligt at få billige bambus sokker af tvivlsom kvalitet, ligesom det også er tilfældet med ankelsokker i bomuld. Du skal derfor være opmærksom på at dine ankelsokker indeholder en vis procentdel bambus, da det ellers ikke giver de gode egenskaber fra bambus fibrene.

Bæredygtige og gode for dig og miljøet

Bambus sokker er en af de produkter, der både er gode for dig og for miljøet. Bambus har, som du måske allerede ved, en lang række fordele ift. bomuld. Men også produktionen af bambus, er bomuld overlegen. Bambus vokser bl.a. meget hurtigere og er mindre sårbar for dårligt vejr. Dette betyder at høsten ikke går til som følge af en ordentlig byge.

Du kan derfor bryste dig af at være både bæredygtig og god ved dine trofaste fødder, hvis du pakker dem ind i de gode bambus sokker. Og nej, det er ikke en af de situationer, hvor du reelt ikke mærker nogen forskel. Vi tør godt garantere dig, at du mærker forskellen med det samme. Bambussokkerne er nemlig enormt lette og kølige og det mærker du med det samme.

Det næste du mærker er efter din træning, hvor sokkerne ikke er hårdt medtaget af sved og varme. Noget andet er vaskemaskinen – den har det med både at spise sokker, men også at gøre dem slatne og brugte. Her er ankelsokker i bambus også fine til at modstå disse relativt hårde ture i vaskemaskinen.