Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Starten på et nyt år kan drivkraften til, at vi kaster os over nye hobbyer og fritidsinteresser. At føle udvikling og kreativiteten vokse i os, er en positiv følelse for alle. Det handler blot om at klarlægge, hvilke nye interesser, som vi ønsker at bruge mere tid på. Her er listen lang med alt fra at lære et instrument til at tage kunstneriske billeder med et godt kamera. Valg der beror på vores individuelle motivation og smag. Udsmykning af objekter med posca tusser er en hobby med særlig gennemslagskræft i de senere år. En dille der appellerer til os med behov for at være særligt kreative uden de store fysiske behov. En hobby med særlige fordele i disse vintermåneder hjemme i stuerne.

Det særlige ved posca tusser

Posca er en særlig slags kategori inden for tusser, som er specielt gode til at farvelægge diverse objekter. Genstanden i form af f.eks. sten, glas, tekstil og selvfølgelig papir. Posca tusser købes samlet med utal af farver, så vi kan farvelægge præcis, som vi ønsker det. De samlede æsker er ideelle for os, der ønsker at prøve kræfter med de vandbaserede tusser. Udvalget af forhandlere på markedet er stort. Vi kan med fordel kigge på produkter fra https://www.malericentralen-kreativ.dk/posca. Her er et bredt udvalg af tusser til vores potentielt nye hobby. Det kan være en fordel at sammenligne priser for at finde de gode tilbud på de samlede æsker af Posca tusser.

Yderligere fordele

At male objekter med posca tusser, kan siges at være en billig hobby at starte det nye år med. Med andre ord, så er prisen på at komme i gang meget lav. Vi skal derfor ikke spare op i mange måneder for at komme i gang, som f.eks. med prisen på medlemskab i en sportsklub. Maling med posca tusser kræver blot en række objekter, som vi kan dekorere. Tusserne kan samtidig også bruges til et specifikt arrangement eller projekt. De vandbaserede tusser kan f.eks. bruge til at male og skrive på t-shirts. Malingen bliver siddende på vores tekstiler ved at stryge dem bagefter. At tusserne er vandbaserede, gør at farverne ikke klumper sammen. Vi kan samtidig opnå flot skrift og illustrationer ved at vælge mellem forskellige spidstykkelser.

Metaller, glas og keramik

Posca tusser fungerer som sagt til en række af materialer. Det er med andre op til os selv, hvad vi ønsker at farvelægge. Det kan små objekter som keramikgenstande eller til farvelægning af vores nye tapet. Det centrale er, at tussernes farve ikke går af ved gnidning. Tusserne er derfor også ideelle til at male på ting, der står udendørs hele året rundt. Tusserne virker på metaller i form af f.eks. jern og rustfrit stål. De virker samtidig til glas. Ved maling på glas kan fejl i malerprocessen nemt rettes med en våd klud. Ønsker vi at gøre malingen fast på glas, skal objektet blot brændes. Enkelte materialer kræver med andre ord, at vi har det nødvendige udstyr.

En potentielt ny hobby?

Året kan komme ekstra godt fra start med en ny hobby til de mørke vinterdage i januar og februar. Posca tusser er en hobby uden de store omkostninger. Hobbyen fungerer til alle aldre og har indebærer uendelige muligheder for kreativitet.