Spisebord med fælles servering

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I løbet af de seneste par år er social dining blevet meget populært på hele verdens restauranter. De danske spisesteder har også taget konceptet til sig. Der bliver sat rammerne om et hyggelig og uformel måltid til stor fornøjelse for gæsterne. Her kan du blive lidt klogere på, hvad social dining egentlig er, og hvorfor du helt sikkert skal prøve det, når muligheden byder sig!

Hvad er social dining?

Social dining er et koncept, hvor maden bliver serveret som deleretter frem for individuelle anretninger – lidt på samme måde som tapas gør. Typisk serveres maden på fade, brætter eller i skåle, og ideen er at gæsterne sender maden rundt mellem sig og tager det på tallerknerne. Med andre ord handler det om at dele mad og den oplevelse, som maden giver os som mennesker.

 

En uformel og hyggelig middag

Tanken bag social dining-konceptet er at skabe rammerne for en uformel og hyggelig middag, hvor gæsterne kommer hinanden ved. Mad samler mennesker, og social dining understøtter den fællesskabsfølelse, der er forbundet med at spise sammen med andre. Restaurantoplevelsen bliver et rum hvor både mad og sociale relationer er i fokus, fordi man netop har maden, som man deler, til fælles og det kan styrke de sociale bånd mellem individerne i gruppen.

 

Social dining i aften?

Er du blevet fristet til selv at prøve det populære koncept? Så tag din kæreste, veninde eller kammerat under armen og spring ud i det allerede i aften. Flere og flere restauranter har taget konceptet til sig, så der er mange muligheder. På denne restaurant kan du nyde maden og fællesskabet i hyggelige og historiske rammer. Den odenseanske restaurant er kendt for at sætte kvalitet, god smag og nærvær i højsædet, så I er garanteret en skøn oplevelse med god mad og godt samvær.