Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Smartwatchet. Nogle elsker det, andre hader det. Men er det kommet for at blive, eller er det bare en modedille? Vi giver vores bud.

Det er efterhånden nogle år siden, det første smartwatch blev lanceret. Nogle er begejstrede, andre er ikke. Men ér uret egentlig et fænomen, der kommer til at holde, eller er det bare en midlertidig modedille, der ikke kommer til at stå distancen?

Der findes mange forskellige varianter

Som alt andet Apple smider på gaden, har smartwatchet typisk været noget, man associerede med den amerikanske tech-gigant. Sådan har det da også været i lang tid, men efterhånden som der er flere og flere brands, der begiver sig i kast med det smarte ur, er udvalget blevet større.

Der findes eksempelvis både Samsungs Gear, Apples iWatch, Pebbles Time, Huaweis Watch samt mange, mange flere. Men hvilket skal du egentlig gå efter? Generelt er det en god idé at vælge det, der passer bedst til dit behov. Sammenlign priser på smartwatch — eller læs en god guide omkring emnet.

Vil du komme til at bruge det?

Først og fremmest er et smartwatch på nuværende tidspunkt ikke et pænt ur. Derfor anbefaler vi, at du gør op med dig selv, hvor meget du kommer til at bruge det, inden du beslutter dig for, om du vil have et. For hvis det bare er til pynt, kan du få et langt pænere ur til prisen — de er nemlig ikke billige, de smartwatches.

Samtidig er det ikke de store behov, de kan dække. Medmindre du er ren James Bond. Du kan dog være heldig, at der er et par funktioner, du vil have glæde af. Eksempelvis fungerer de sammen med Apples AirPods, hvilket kan være praktisk, når du eksempelvis er ude at løbe.

Hvad tror du? Bliver smartwatches ved med at være en succes, eller vil den lige så stille og rolig blive lagt i graven? Skriv i kommentarsporet nedenfor.