tapet stue

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis hjemmet skal friskes op, eller hvis du lige er flyttet ind i et nyt hus eller en lejlighed, kan en opfriskning af væggene gøre en stor forskel. Hvis du ønsker at friske væggene op, kan du vælge at male eller tapetsere rummet, alt efter hvad du foretrækker. Nogle mennesker synes det er lettest at male væggene, mens andre foretrækker en væg med et smukt tapet på. Det behøver ikke at være besværligt at tapetsere, hvis blot du ved hvordan det skal gøres.

Hvis du vælger at male

Det er ganske enkelt at male væggene i hjemmet. Det kræver ikke noget særligt udstyr, og selve maleprocessen tager ikke specielt lang tid. Det mest tidskrævende er klargøringen inden der kan males, hvor panelerne og stikkontakterne skal tapes ind og gulvet skal dækkes til, så det ikke får maling på sig. Du skal bruge en malerrulle, en pensel og en bakke til maling, samt en spand maling i den ønskede farve. Ud over dette skal du bruge plastic eller en papirrulle til gulvet, samt malertape. Du har mange muligheder med maling – du kan vælge at male alle væggene i samme farve, eller du kan vælge at male en eller flere af væggene i en anderledes og frisk farve.

Hvis du vælger at tapetsere

Du kan også vælge at tapetsere dine vægge i hjemmet. Det er et lidt større arbejde at sætte tapet op, men hvis du gør dig umage, kan resultatet blive helt fantastisk. Det behøver ikke at være svært at tapetsere, hvis bare du ved hvordan du skal gøre. Du kan finde en masse guides til at tapetsere på nettet, som guider dig sikkert igennem processen. Ved at vælge tapet, får du rigtig mange muligheder for at give rummet et specielt udtryk. Du kan få ensfarvet tapet i forskellige farver, eller du kan vælge et mønstret tapet, som kan give en masse liv og glæde i rummet. Til køkkenet eller stuen kan det være en god idé at vælge et ensfarvet tapet, eller at kun tilføje et farvet tapet til én af væggene, mens du bedre kan fyre den af med mønstret tapet på alle væggene i soveværelset eller på børnenes værelser. Find dit nye tapet her, hvor du finder et bredt udvalg af ensfarvet tapet, mønstret tapet og fototapet.