Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er svært at tro, at vi allerede er et godt stykke inde i det 21. århundrede. Om kun få år fejrer vi 2025 nytår! Efterhånden som vi bevæger os længere ind i denne nye æra, ændrer modetrends sig for at afspejle tiden. Så hvad kan vi forvente at se inden for herremode i løbet af de næste par år? Her er et par forudsigelser.

Løsere pasformer 

I de seneste år har vi set en bevægelse mod mere tætsiddende tøj. Denne tendens vil sandsynligvis fortsætte et stykke tid endnu, men vi vil begynde at se et skift mod løsere, mere behagelige pasformer i 2023. Dette skyldes dels den stigende popularitet af fritidstøj, dels fordi mænd er blevet mere kropspositive og accepterer en bredere vifte af kropstyper. Tøjmærker vil begynde at imødekomme denne efterspørgsel ved at tilbyde tøj med mere afslappet pasform i flere forskellige størrelser.

Fede farver og iøjnefaldende mønstre 

De dage er forbi, hvor mændenes mode handlede om afdæmpede farver og enkle mønstre. I dag er fyrene ikke bange for at eksperimentere med deres stil og gøre et statement med deres tøj. Vi kan forvente at se denne tendens fortsætte i 2023 med endnu større vægt på dristige farver og opsigtsvækkende mønstre. Tænk på klare orangefarver, elektriske blå farver og fluorescerende grønne farver kombineret med geometriske prints og abstrakte mønstre.

Bæredygtighed 

Efterhånden som bevidstheden om den skadelige indvirkning af fast fashion vokser, er flere og flere mennesker på udkig efter bæredygtige tøjalternativer. Denne tendens vil fortsætte i 2023, da et stigende antal mærker fokuserer på bæredygtige produktionsmetoder og materialer. Forvent at se masser af økologisk bomuld, genbrugspolyester og andre miljøvenlige stoffer blive brugt i herremode næste år. Du vil også opleve, at mange mærker begynder at tilbyde reparations- og ændringsservice, så du kan forlænge dit tøjs levetid endnu mere.

Kender du Fat Moose?

Nu når vi taler om trends i herremoden i 2023, kommer vi ikke uden om det lille danske modebrand Fat Moose.De har i 2023 slået deres navn fast som ét af de førende mærker indenfor casual og outdoor-inspireret herremode. Du kan finde dem allerede nu på webshoppen fatmoosebrand.com – og i 2023 kommer der en dansksproget version også.

Konklusion

Så der har du tre forudsigelser for tendenserne inden for herremode i 2023! Løsere pasformer, dristige farver og mønstre samt bæredygtighed er alle klar til at være store næste år, så begynd at planlægge din garderobe nu!