Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Trends kommer og går fra år til år. Det gælder farver, snit og tilbehør. Det er lidt tid siden, at trompetbukserne, og andre bukser med vide ben, kom på mode igen, men de har ikke forladt modescenen siden. Det er både unge piger, og voksne kvinder, der kan bære denne trend. Stylingen af dem er dog ikke altid ligetil.

Trompetbuksernes alsidighed

De klassiske trompetbukser er tætte i benene, og bliver bredere mod fødderne. Det betyder, at de mest af alt skal styles som et par skinny jeans. Hvordan du sammensætter dit outfit med trompetbukserne afhænger meget af din personlige stil, men også din krop. Den vidde, der findes i benene, er god at parre med lidt vidde i toppen også. En top med flagermusærmer, eller en smock top komplementerer bukserne på bedste vis. I virkeligheden er det slet ikke svært at style trompetbukserne, selvom de kan se udfordrende ud. De er bare en løftet version af de bukser du almindeligvis går med. Det er dog en god ide, at udnytte vidden i bukserne, og inkorporere den i resten af outfittet.

Andre bukser med vide ben

Når det kommer til vide bukser, altså bukser, der har vidde hele vejen igennem, bliver det lidt vanskeligere. Det bliver dog også mere klassisk i sit udtryk. De brede ben er gode at parre med en mere tætsiddende top, hvis man ønsker at vise sine former frem. De kan dog også parres med en løsere eller oversized top for at opnå et afslappet, men fortsat klassisk look. De brede ben, hvis de også er lange, passer desuden godt med en højhælet sko eller støvle. På denne måde falder bukserne ud over skoene. Bukserne med de brede ben kan bruges både til hverdag, fest og formelle arrangementer. Med en blazer og de høje hæle er de f.eks. perfekte til det formelle outfit.