Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du træt af, at din indretning er lidt kedelig? Og har du svært ved at finde ud af, hvordan du gør din stue mere spændende og personlig? Så er det som regel noget, du kan lave forholdsvis nemt om på.

Udskift enkelte af dine møbler

Selvom du synes, at hele din stue virker kedelig og uinteressant, så er det ikke nødvendigt at skifte alt ud og starte forfra. Tværtimod er det som regel bare nogle små detaljer, der skal til for at ændre din stues stil og atmosfære.

Du kan nøjes med at udskifte enkelte møbler, hvis der er nogle, som ikke passer ind i din ønskede stil. Det kan f.eks. være, at du har et sofabord, du ikke er glad for at se på. Det kan gøre rigtig meget for en stue blot at udskifte et enkelt møbel.

Skab varme med tæpper og puder

I en stue skal du slappe af og føle dig godt tilpas. Derfor må der også gerne være en varm og hjemlig atmosfære. Det kan tæpper, puder og plaider hjælpe med at skabe. Hvis du tilføjer et tæppe under din sofa og sofabord, så giver det både varme og stemning. Men det får samtidig også din stue til at se mere gennemført ud. Det samme gør det, hvis du finder nogle puder og plaider til din sofa. Eller hvis du hænger nogle lange gardiner op.

Det er også en god mulighed for at få mere farve ind i din stue, hvilket også giver karakter og personlighed til din indretning.

Giv liv til din stue med planter

Hvis din stue virker kedelig, så kan du rigtig hurtigt lave om på det med planter. Planter kan nemlig give både farve og liv til din stue. Grønne planter er derfor en perfekt tilføjelse til en stue, der ellers virker lidt tom og kedelig.