Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der var en gang hvor det var sejt at ryge, og det er det måske stadig nogen steder, men langt de fleste ved naturligvis godt, at det er voldsomt usundt at ryge, og derfor er det bestemt heller ikke længere noget der er på mode, og det er langt mere moderigtigt ikke at ryge.

Det er derimod blevet langt mere moderigtigt ikke at ryge, og rygestop er blevet populære, ja det kan godt kaldes en modedille. At stoppe med at ryge, er dog ikke noget, som alle har lige let ved, og i slipstrømmen på dette, er der dukket en ny modedille op, nemlig at dampe (altså ryge e-cigaretter).

E-cigaretter indeholder også nikotin og er damp man hiver ned i lungerne og er i sagens natur heller ikke uskadelige, men der er bred enighed om at de er langt mindre skadelige end de almindelige tobakscigaretter.

Der er rigtig mange der dropper de almindelige cigaretter, for så at hoppe med på dampbølgen indtil de er klar til helt at smide røgen og dampen på porten.

Damp med smag

Noget af det der også har været med til at gøre e-cigaretter populære, er uden tvivl, at man kan få dem med en masse forskellige smage der tilsættes væskerne. Der er mange der kender dette fra vandpiber og lignende, hvor æbletobak i mange år har været uhyre populært. Men en cigaret kan man på en måde have sin vandpibe med i lommen, og udover æbletobak man kan få smag som lakrids, chokolade, vanilje, fersken og stort set alt andet hvad hjertet begærer.

E-cigaretter forhandles mange steder, og i modsætning kan de også købes online, og du kan blandt finde dem her hos Pandacig.dk hvor du også finder af landets største udvalg af væsker til dem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here