smartphone tilbehør

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Smartphone har mere eller mindre indtaget verden, og der findes ikke mange mennesker, som ikke har erhvervet sig en endnu. Der er ingen tvivl om at Apples iPhone klart er en af de mest populære, og det er personer fra flere forskellige sociale lag, som har en iPhone. Før i tiden lavede Nokia f.eks. en eksklusiv mobilserie som har henvendt til et mere velhavende segment, og omvendt, en serie som henvender sig til personer med en lavere eller normal økonomi. I dag er det forskellige gadgets som gør at telefonen skiller sig ud og vi har taget et kig på lidt forskellige populære gadgets.

En af den helt store og populære gadgets til enhver smartphone er covers. Det findes et hav af forskellige covers, og i mange forskellige prisklasser. Det findes simple covers helt ned til omkring 10 kr, og så findes der dem på den anden side af 1000. Formålet med et cover er at beskytte telefonen, men et tyndt cover, med et par diamanter på bagsiden, er udelukkende for at udstråle eksklusivitet og velhaveri.

Et teleselskab som Telia, har god erfaring med at lave tilbud med forskellige eksklusive produkter med i handlen. F.eks. har de i øjeblikket et par Marshall høretelefoner inkluderet i tilbuddet på et abonnoment. Ligesom de også har tilbud på den nye PlayStation 4, hvis du køber den nye Sony Xperia XZ, med et telia abonnement.

Hovedtelefoner har længe været populært tilbehør til smartphonen og de mere eksklusive producenter som Bang og Olufsen, Bose og mange flere, har alle produceret hovedtelefoner som er oplagt til smartphone. Bang og Olufsen har med deres H8 trådløse on-ear hovedtelefoner meldt sig ind i kampen om trådløs lyd. Ligeledes har Bose med deres Quiet Comfort 35 lavet en stærk konkurrent til Bang og Olufsen. Der er ingen tvivl om hvilket signal man ønsker at sende, med disse hovedtelefoner, for der findes mange billigere alternativer, som er mindst lige så gode.