Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Papirsflyvere er mere populære end nogensinde før. Det er en dille, der aldrig har været gået helt af mode, men som af og til dukker op igen – og det lader til, at papirsflyverne endnu engang har fået luft under vingerne.

Sådan bygger du en papirsflyver, der flyver langt

Hvis du virkelig vil imponere dine venner, så skal du lave en papirsflyver, der er noget andet, end hvad de er vant til at se. Der findes heldigvis mange videoer på YouTube, hvor du har mulighed for at se, hvordan du laver nogle lidt mere avancerede papirsflyvere. Du kan se end af videoerne herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=wTf1vfic7_E&vl=da

Vi får desværre ikke at se, hvor langt den flyver, hvis blot vi ser på videoen. Men det kunne da være fristende at prøve at lave den selv, så man rent faktisk kan se, hvor langt den kommer til at flyve. Personen, der har uploadet videoen, skriver at det har taget flere timer at finde på den, men han lover, at den flyver langt.

Print foldeskabeloner ud, hvis du vil imponere vennerne

Der findes mange steder på nettet, hvor du har mulighed for at finde skabeloner til dine papirsflyvere. Her får du et foldemønster, som du skal følge, og så har du den perfekte papirsflyver. Du kan printe dem ud med kompatible Epson-blækpatroner, hvis du vil spare lidt penge. Det forudsætter selvfølgelig, at du har en Epson-printer.

En kreativ hobby, der ikke er dyr

Det er ikke dyrt at lave papirsflyvere, men det er en sjov hobby, som både er kreativ og ikke koster det hvide ud af øjnene. Det er denne form for hobbyer, vi skal have tilbage i skolegårdene; hobbyer, der kræver, at man tænker kreativt og har fysiske materialer imellem hænderne.

Alt skal ikke bare ligge på internettet eller lokale på din iPad, smartphone eller computer. Det er godt at prøve kræfter med den virkelige verden engang i mellem.