Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Organisering er blevet den helt store trend, og du kan finde massevis af videoer og artikler, der giver deres bud på, hvordan du bedst kan organisere din bolig. Her vil der til gengæld blive fokuseret på, hvordan du kan organisere dit klædeskab.

’Edit’ dit tøj

De fleste professionelle organisatorer bruger begrebet ’edit’, som det første trin til at få et velorganiseret tøjskab. Det går ud på, at du skal gennemgå dit tøj og finde ud af, hvad du gerne vil beholde. Her er det ikke nok, at du kun fjerner det tøj fra tøjskabet, som du ikke længere ønsker at beholde, men du skal i stedet tage alt tøjet ud af skabet, så du kan lave en vurdering af hvert enkelt stykke tøj. Hvis du holder et stykke tøj op, og du med det samme begynder at komme med undskyldninger for, hvorfor du bør beholde tøjet, så bør det smides ud eller gives til en genbrugsbutik. Det første trin her er også det vigtigste, da det sørger for, at dit skab ikke bliver fyldt med tøj, du alligevel ikke får brugt.

Hvis du har brug for nyt tøj, kan du finde smart tøj til kvinder hos en Ze-ze forhandler. Nyt tøj er nogle gange nødvendigt, når din garderobe skal opdateres, men køb kun det tøj, som du ved, at du vil få brugt.

Find ud af, hvordan du vil bruge dit tøjskab

Når tøjet skal tilbage i skabet, skal du ikke bare lægge det ind på samme måde, som det lå før, for så er du ikke kommet videre. Du skal i stedet overeje, hvilken form for organisering, der vil virke for dig, og som du rent faktisk vil bruge. Hvis du for eksempel hader at lægge tøj sammen, så køb en masse bøjler, som du kan hænge dit tøj op på.