Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Accessories kan sætte prikken over i’et på dit look, og derfor er de naturligvis også en vigtig del af din personlige stil. Selvom der, til tider, er tale om små detaljer i form af eksempelvis smykker, tasker, bælter, huer, tørklæder eller kasketter, er det ofte dem, som er med til at skabe det fulde billede. Lige såvel som modebilledet er dynamisk og ændrer sig, skifter tiderne inden for accessories også. Trends og tendenser valser også her ind og ud ad billedet, og det gælder i den grad om at følge med, hvis man ikke vil troppe op med eksempelvis en forældet taske. I denne artikel kaster vi et blik på smarte og trendy accessories for henholdsvis mænd og kvinder, som er in i modebilledet lige nu.

Smykker, ure og tasker er en evergreen blandt kvinder

Hvis der er én ting, der med garanti aldrig ryger ud af modebilledet inden for accessories blandt kvinder, er det tasker og smykker. Nuvel, der er naturligvis modetendenser, som skifter, men generelt er udvalget bredere, og der er også mere råderum at gøre godt med. Ikke desto mindre er den enkle og skandinaviske stil i høj kurs lige nu, og den præger samtlige accessories fra et væld af brands. Simpliciteten er i fokus, og det handler f.eks. i højere grad om at kunne pryde sig med flere enkle smykker end få sprudlende elementer. Ure dominerer også billedet, og det gælder alt fra de enkle, klassiske ure med læderrem til de mere chunky sølv- og guldure prydet med sten og perler. Se populære dameure med dag til dag levering ved ditur.dk.

Inden for tasker er det også de simple tasker i lækre kvalitetsmaterialer, som der er efterspørgsel på. Især bumbags, crossbodies og andre håndtasker i enkle farver og med få sølv- eller gulddetaljer præger gadebilledet. Overordnet set er det klassiske udtryk og brugen af kvalitetsmaterialer in. Flere vil hellere have få, fine accessories end et overflødighedshorn af tingel-tangel fremstillet i dårlige materialer. Når det så er sagt, er der naturligvis stadig også mulighed for at udtrykke din personlige stil med farverige og sprudlende accessories, alt efter humør og anledning.

Bælter, strømper og ure præger udvalget af mandlige accessories

Accessories har primært tilhørt kvinderne i mange år, men de seneste år er det også blevet mændenes tur til at tilføre deres look mere kant eller elegance med accessories. De er ganske enkelt blevet mere og mere markante, og de har faktisk aldrig været mere i fokus end lige nu, og det er ikke uden grund. Flere kendte stjerner har med brugen af accessories været med til at flytte barrieren, således det nu også er anerkendt, at mænd også gerne vil sætte prikken over i’et med små detaljer.

Især farverige og mønstrede strømper, kasketter og huer har præget modebilledet blandt mænd i nogle år efterhånden, men ligesom hos kvinderne er det dog ”less is more”-trenden og de stilrene accessories, som er populære. Af den grund er det heller ikke overraskende, at ure og solbriller oplever en høj efterspørgsel lige nu. Med netop disse accessories kan mænd nemlig tilføre deres look mere eller mindre elegance og kant, alt efter hvilke brands og design, de vælger. Udover at besidde æstetiske egenskaber, har ure og solbriller også funktionelle egenskaber, hvilket i den grad skriver sig ind i nutidens mandemode, hvor funktionalitet er dominerende.