Modedille: Danskerne køber mere sexlegetøj

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I de seneste år er salget af sexlegetøj steget kraftigt. Danskerne er blevet mere friske i soveværelset, og kulturfænomener som 50 Shades of Grey har skubbet til vores grænser. Flere forhandlere af sexlegetøj er også dukket op på nettet, så det nu er nemt og bekvemt at bestille billigt sexlegetøj hjemme fra dobbeltsengen.

Internettet fjerner skammen

Internetbutikker som for eksempel Sinful har gjort det meget nemmere for danskerne at købe sexlegetøj, og ofte til en billig penge. De små lokale sexbutikker har nemlig ikke længere monopol på den ”skamfulde” handel, og det åbner op for flere varer og bedre priser. Mange kunder foretrækker også, at de ikke skal gå ind i en fysisk butik i gågaden, hvor både venner, kollegaer og familie kan komme forbi. Så meget er tabuet trods alt ikke brudt endnu.

Samtidig er det nemmere for kunderne at kigge rundt og læse mere om de forskellige produkter på enttet. Det kan gøres i ro og mag hjemme fra privaten, og legetøjet ankommer som regel i en neutral pakke. Så du skal ikke bekymre dig om, om postbuddet nu kender din hemmelighed.

Især sexlegetøj til kvinder hitter

Når man kigger på listerne over de mest solgte produkter, tyder det på, at især kvinderne er aktive i soveværelset. Der er nemlig en overvægt af klitorisstimulatorer og andet, som passer særligt godt til kvinder. Der er dog også godt salg i startpakker til par, som måske ikke har prøvet sexlegetøj før.

Der er mange fordele ved at udforske sexlegetøj med sin partner, også selvom det kan være en svær samtale at tage initiativ til. Mange oplever, at de får både bedre og hyppigere sex, og de bliver bedre til at være opmærksomme på hinanden. Man skal dog altid huske på, at sexleg handler om at være ærlig og respektfuld. Er man ikke det, risikerer man at overskride hinandens grænser, og så kan det ende rigtig galt. Når det er sagt, er det dog også vigtigt, at man er åben for nye ting – så længe, man mærker efter og respekterer sine egne grænser.