Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi nærmer os med meget hastige skridt sommerferien. Det betyder, at der er rigtig mange af os der forlader vores hjem og drager på sommerferie. Det er højsæson for at slappe af og nyde livet og tiden med familien. Det er dog også højsæson for en anden og lidt mere kedelig ting, nemlig indbrud. For mens mange af os, er helt nede i gear, så er der nogen der har væsentlig mere at se til, låsesmede i Brønshøj, Odense, Ribe og aller andre steder, har nemlig væsentlig mere at se til i juli måned end i årets andre måneder.

AirBnB er godt for mange ting

Der er dog en meget populær modedille, der både kan betyde, at der kommer færre indbrud i sommerferieperioden. Selvom det lyder lidt som noget, der kunne være en modsætning, så kan der være en stor sikkerhed i et lade fremmede flytte ind i ens lejlighed, og det er der mange tusinde danskere, der gør gennem AirBnB.

Udover at man får en indtægt fra dem der lejer ens hus eller lejlighed mens man er væk, så sikrer man også, at der er nogen i boligen, og det holder generelt mange indbrudstyve væk. Grunden til at det er højsæson for indbrud, er nemlig at der er så mange boliger der står tomme i op til flere uger, og det er noget tyvene holder øje med. Hvis der er liv og aktivitet i og omkring boligen, er der rent faktisk en god sandsynlighed for, at tyve vælger et andet sted at sætte deres brækjern ind.

Så udover at man kan tjene et ganske klækkeligt beløb ved at udleje sin bolig til turister i sommeren, ikke mindst hvis den ligger i hovedstadsområdet, så man kan altså også gøre det for at holde ubudne gæster væk. Det er altså en modedille, der er god for stort set alle andre end tyve (og så måske lige hotellerne).