pull-up bar

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke alle, der kan lide at træne i et fitnesscenter, eller at være med til holdsport i den lokale fodboldklub. Heldigvis er der også andre måder at være aktiv på. Der er flere forskellige måder at træne på, uanset om du er til konditions- eller styrketræning.

Træn derhjemme

Der findes adskillige former for udstyr, som du kan installere i dit hjem. Et rigtigt godt eksempel er en pull up bar. En pull up bar skal bare monteres på en væg eller en dørkarm, og så kan du træne dig selv ved at løfte din egen vægt. Med en pull up bar kan du træne, hvornår end du har lyst, og hvornår end du har tid. Det gør det mere overskueligt end at køre ned til et fitnesscenter, og sværere at lave undskyldninger om. Dog skal du huske på, at denne form for træning er fokuseret på styrke, og ikke på kondition.

Udfordrende løbetræning

Har du ikke lyst til styrketræning med en pull up bar, kan du forsøge dig med løbetræning. Udover du selvfølgelig vil træne din krop, vil du også komme på nogle sceniske løbeture. Hvis du allerede er godt trænet inden for løb, kan du udfordre dig selv med en vægtvest. På den måde lærer dine ben at bære mere end blot din egen kropsvægt, så musklerne kan vokse sig endnu større. Det er en nem måde at styrke sig selv på, og den friske luft vil også være fantastisk god for din hjerne.

Den aktive hverdag

Hvis du har haft svært ved at opretholde den aktive livsstil, er det måske bare fordi fitnesscentre og holdsport ikke er noget for dig. Prøv med en anden tilgang til træning; det kan sagtens være noget privat, som du gør med dig selv og for dig selv. Køb en pull up bar og en vægtvest, og så er du allerede godt på vej.