intimkoncert

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Koncerter kan være en stor oplevelse for mange mennesker, men den almindelige koncertoplevelse er blevet overhalet af en mere alternativ koncertoplevelse. Intimkoncerter er for alvor kommet på mode, og flere og flere søger en mere unik musikoplevelse.

Intimkoncerter har fokus kvaliteten

Til forskel fra en almindelig koncertoplevelse har intimkoncerter større fokus på kvaliteten af musikken og lyden, hvor der er mulighed for at opleve en kunstner i rolige og unikke omgivelser. Intimkoncerter er blevet en eftertragtet vare, som flere er begyndt at bruge penge på. Folk vil have kvalitet for deres penge, og man er klar til at betale mere for en oplevelse, som har fokus på det unikke, som en intimkoncert har.

Intimkoncerter Vs. store koncerter

Mange har prøvet at være til store koncerter, hvor lyden kan være dårlig. Store koncerter kan derfor være en dårlig oplevelse, hvis man ikke står det helt rigtige sted, eller vejret ikke lige spiller. En intimkoncert tager forbehold for alle de dårlige ting, som kan opstå ved en stor koncert. Til intimkoncerter er der mulighed for at komme helt tæt på kunstneren, og lytte til musikken uden at blive forstyrret af for meget af larm og støj i baggrunden. Det mindre gode ved intimkoncerter, er stemningen, man oplever til de større koncerter. Det kan være svært at komme helt op og køre til en intimkoncert, da det typisk er en mere rolig stemning, man oplever til en intimkoncert

Intimkoncerter er for hele familien

Til forskel fra de helt store koncerter er intimkoncerter for hele familien, hvor der er mulighed for at tage børn med. Det kan man typiske ikke til de store koncerter, da det vil være uansvarligt. Derfor er intimkoncerter også en oplevelse man kan tage hele familien med til, uden at man skal bekymre sig om lyden og og larmen. Intimkoncerter kan derfor anbefales for børnefamilier, som søger en unik oplevelse, hvor børnene også kan få en stor oplevelse.