Sommer i hjemmet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

 

Bløde farver inspireret af naturen og krydret keramik, tykke vævede tæpper og noter af naturlige elementer som træ skaber en rolig oase væk fra varmen og fugtigheden.

Nedenfor er nogle tips om, hvordan man nemt kan skifte lidt ud i hjemmet og gøre det mere sommeragtigt. Det er både rart for øjet og sindet.

 

Brændeovne og keramik

Brændeovne er af ​​de nemmeste og mest fantastiske måder at få noget udendørsfornemmelse indendørs, omkrans ovnen og hylder i nærheden med keramik, fliser og lertøj. Find de letter lervarer, og evt. også keramikbaserede lamper.

I køkkenet er keramik ligeledes helt fantastisk. Smukt og bemærkelsesværdigt servise og andre madlavningsrelaterede varer. På gulvet kan man bruge fantastiske marokkanske terra-cotta fliser med smukke mønstre i mange forskellige nuancer. Nogle eller alle disse genstande giver øjeblikkeligt hjemmet en naturlig og håndlavede æstetik.

 

Lyst flagrende stof

Smukke, lette stykker af lyst stof er et friskt og smukt trick for at få opfrisker områder til sommeren. Det giver en afslappet elegance til rummet, og du kan vaske stofferne , når sæsonen er slut. Hæng det i loftet eller læg det over dine lækre designmøbler eller hæng et stykke batik op i din spisestue, køkken eller henover dit gårdhavebord for at skabe et afslappet sommerligt udseende.

Grønne planter og elementer med tekstur

– er den enkleste og nemmeste måde at få dit hjem til at føles som om sommeren officielt er på besøg. Hvis du ikke har en grønfingre, skal du ikke bekymre dig. Pluk blot vilde blomster og placerer dem i simpel syltetøjsglas og du vil mærke hvordan det omdanner et rum på et øjeblik..”Vævet og flettet elementer råber ”sommer”. Det kan være kurvestole på terrassen eller fletstole ved poolen

At få sommeren ind i din bolig handler helt enkel om at skabe en følelse af noget ubesværet, kombineret med elementer, der udtrykker lethed. Hele året er bør man blande indendørs og udendørs elementer sammen. Uanset om det bare er en hængekøje og et stenbord indendørs, så vil det gøre sindet og humøret mere lyst, naturligt og sommeragtigt