Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan være, at du er ved at være træt af den frisure som du har, og du gerne vil gøre noget nyt ved dit look. Ved hjælp af denne guide kan du finde inspiration til, hvilken frisure der vil klæde dig bedst, men også finde inspiration til flere hårprodukter som du kan inddrage i din hårrutine.

Skab liv i dit hår

Hvis du er træt at dit tynde eller flade hår, så er det godt at der findes diverse produkter, som kan give det et tykkere og mere voluminøs look. Dette kan være ved hjælp af en god saltvandsspray, som også er et produkt med mindre kemikalier end andre hårprodukter. Derudover kan du invistere i en tørshampoo. Dette kan nemlig også være med til at give dit hår volume, og samt minimere synet af fedtet hår, hvis man ikke lige har haft tid til at vaske det.

Ændr på looket

Du kan også tage det ekstra skridt, og gøre noget vildere med dit hår. Har du langt hår? Så kan du prøve dig frem med kortere hår. Du behøver ikke at klippe alt dit hår af på en gang, men du kan blot klippe spidserne mere og mere, indtil du finder den ideele længde som passer til dig. Nogle folk vælger også at få pandehår, og dette er en god metode til at indramme sit ansigt. Det kan være meget minimalt pandehår, eller pandehår som er klippet midt over, som skaber et mere intens look – det er op til dig, hvad du mener er bedst til dit ansigt. Hvis du ikke har lyst til at klippe i dine lokker, så kan du også overveje at farve dit hår. Det kan f.eks være at du vil prøve nogle lysere toner end din normale hårfarve, eller endda farve det mørkere.