fidget spinner

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Modedillen Fidget Spinner har for alvor ramt danmark. Flere webshops melder total udsolgt og varen er i restordre. Flere avisartikler skriver det er det met populære legetøj i 30 år, og mange butiksansatte har aldrig oplevet noget lignende. Fidget Spinner er ikke kun et legetøj som er spændende for børn at lege med. Det er faktisk en dybere mening med dette legetøj. I denne artikel beskriver vi det nye fænomen i artiklen herunder, og fortæller hvilke fordele denne modedille kan have på os.

Fidget Spinners er den næste store dille inden for “rastløs legetøj”. Produktet er fremstillet med det formål, at forbedre din koncentration evne og ydeevne. Når du f.eks. sidder til undervisning, på kontoret eller bare derhjemme foran computeren, så kan Fidget Spinners hjælpe dig med at fokusere og rent faktisk yde mere. De findes i en lang række forskellige former, farver og størrelser. Der findes ligeledes mange forskellige materiale, nogle er i plastik, andre i forskellige metaller.

God for personer med ADHD eller mindre psykiske lidelser

Hvis du, eller en du kender, har problemer med ADHD eller angst, så er du klar også over hvad det kan udvikle sig til. I værste tilfælde kan det udvikle sig til desperation, stress eller sågar ptsd. Fidget Spinners kan meget vel være behjælpelige i sådan situationer. Flere undersøgelser viser, at folk med ADHD eller angst, har en tendens til at se forbedringer på deres sygdom, siden de har anskaffet sig en Fidget Spinner. Der er ved flere tilfælde blevet rapporteret folk med forbedret fokus, opmærksomhed og ro.

Ligeledes kan Fidget Spinners være en erstatning på dårlige vaner, som at klikke med kuglepenne, vippe på stolen eller tippe med fødderne. Fidget Spinner er lydløse og tilfredsstillende at spinne i hånden, og dermed ikke til gene for andre. I et kontormiljø kan de er sågar være med til at gøre dagen mere overskuelig, og stressede situationer kan virke meget mere overskuelige.