Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Elsker dit barn at lege butik, købmand eller café? Så kan du være helt sikker på, at dit barn vil være ellevild med det flotte, naturtro legemad og køkkeninventar fra Mama Memo, der er designet til sjov og leg.

Der er ingen tvivl om, at et realistisk udseende legetøj er sjovere at lege med, og samtidig kan det lige hjælpe fantasien på vej, så det føles, som om det er virkelighed. Med legemad fra Mama Memo er dit barn derfor garanteret underholdning i flere timer.

Find et stort udvalg af både naturtro legemad og køkkeninventar til flere timers sjov og leg

Mama Memo står bag en lang række forskellige sæt og design, der indebærer alle former for fødevarer og køkkeninventar, der gør legene så meget sjovere:

  • Markedsboder

  • Indkøbsvogne

  • Køkkensæt

  • Legemad

  • Og meget andet!

Med det naturtro legemad og køkkeninventar fra Mama Memo er du garanteret et realistisk udseende legetøj, der lægger op til sjov og leg enten alene eller med andre. Desuden er der taget hånd om et flot design, der passer ind i ethvert børneværelse og hjem. Legetøjet er også et oplagt valg som gave, hvor der løbende kan samles på flere genstande.

Rollespil og kreativ leg er en vigtig del af dit barns udvikling

Leg og især rollespil er en helt naturlig del af det at være barn, og spiller faktisk en vigtig rolle for dit barns udvikling:

  • Motorisk og mental udvikling – igennem leg gennemfører dit barn vigtige udviklingstrin, der bl.a. indebærer en motorisk og mental udvikling, så dit barn kan videreudvikle og bygge videre på nye færdigheder.

  • Sociale kompetencer – rollespil i form af at lege indkøbstur eller markedsplads er faktisk en vigtig del af det at tilegne sig viden inden for sociale kompetencer som fx empati, der er afgørende for dit barns videre udvikling og trivsel i det voksne liv.

  • Boost af fantasien og kreativiteten – under leg er dit barns fantasi og kreativitet på arbejde og under konstant udvikling, så der opstår nye idéer, der er med til at styrke de to vigtige egenskaber.