Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange boligejere kan måske få følelsen af, at deres hjem er ligesom alle andre. Det er svært at komme udenom, at de fleste boliger i en vis udstrækning er ens. Dette er næsten uundgåeligt, da bygningerne er bygget på samme tid i det samme samfund, hvor man har samme syn på mode og design inden for et vis tidsrum. Det betyder dog ikke, du kan få din bolig til at skille sig lidt ud fra mængden og give dig følelsen af, at din bolig ikke blot er nogle vægge med et tag oven på – men at det et hjem med specielle aspekter og personlige detaljer.

Lad din boligs essens gro

Du skal først gøre op med dig selv, hvilken del af boligen, du godt kunne tænke dig at ændre, og hvad du gerne vil have din bolig kan byde på. Du kan få lidt inspiration her:

  • Hvis du gerne vil drysse lidt sjov og børnevenlige tilføjelser til boligen, skal du blot kigge mod trampolinen. Trampolinen giver udefra et udtryk af en sjov og hyggelig familie, og for selve din familie er det et perfekt værktøj til at lade børn lege aktivt med hinanden – du kan se eksempler på trampoliner på trampolinguiden.dk/trampolin-tilbud. Her kan du også få tips til, hvordan du er en god ejer til trampolinen – f.eks. hvordan du kan undgå, at trampolinen flyver væk ved at grave den ned.

  • Du kan hænge specielle malerier og fotografier op, der går ud over det normale, men som du kan identificere dig med. Malerier fungerer både som pynt til øjnene og til sjælen.

  • Design dit interiør på en speciel måde. I stedet for den klassiske opsætning med spisebord og stole kunne du bruge en charmerende bænk.

  • Selvom de flestes huses opbygning er dens samme, kan du fremskabe forskellighed via opbygnings farver.