mode gadgets til mobilen

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Alle mennesker har altid deres telefoner på sig, i tasken eller i lommen, så hvorfor ikke gøre pynte den med med nye fede gadgets? Der er mange forskellige, fede covers på markedet, og i denne artikel får du et par tips til hvordan du kan gejle din mobil op med gadgets.

Du overvejer nøje valget af dit tøj, sko og accessories, så hvorfor ikke style din telefon så den passer til dit outfit? Det findes et hav af forskellige gadgets til mobilen og især covers er populært. På modedille.dk går vi all in og ser nærmere på lækre gadgets, og derfor vil vi også gerne matche mobilen med de outfits, vi klæder os i. Og det er faktisk nemt at gøre sin mobiltelefon lidt mere moderigtig og få den til at matche din tøjstil.

Der findes mange forskellige måde til hvordan du kan få din telefon til at ændre udseende. Det kræver blot helt rigtige cover, som både passer til dig både hvad angår stil og personlighed, men som selvfølgelig også sender de helt rigtige signaler til omverdenen. Det er jo i bund og grund dét, det hele handler om. At blive opfattet som den prinsesse, du er.

Trænger din mobiltelefon også til lidt fashion, så kan vi anbefale, at du kigger på en side som miniinthebox.com eller bruger en app som Pinterest, hvor det er let at finde ud til, hvad andre kan lide, og på den måde kan du let blive inspireret til dit næste cover-køb.

Husk at forhandle når du køber nyt abonnement og telefon

I de fleste fysiske butikker har du mulighed for at forhandle om ekstra tilbehør og især covers er nemme at få med i købet. Når du køber en telefon med abonnement, tjener selskabet styrtende med penge på dig. Selve telefonen er der ikke den store fortjeneste på, men på abonnementet. Derfor kan du med god samvittighed bede om et ekstra cover til telefonen hvis de ikke selv tilbyder det.

DEL
Tidligere artikelDen grønne bølge
Næste artikelBæredygtighed hitter