barnevogn

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange ting, der skal være styr på, når der kommer en lille baby i hjemmet. Der skal bl.a. købes barnevogn, vugge, et arsenal af bleer, puslebord, flyverdragter osv. Mange af de forberedelser kan med fordel gøres under din barsel, hvor du har tiden til at gå hjemme og forberede dig på familieforøgelsen.

Det kan være, at du allerede har været inde og se lidt efter f.eks. barnevogn og flyverdragt? Det er lidt af en jungle at finde ud af, for der findes så mange forskellige. Læs mere om barnevogne og flyverdragter her.

Barnevogne vs. kombivogne

Sikkerhedsstyrelsen fremkommer med en række anbefalinger, når det handler om at købe barnevogne eller kombivogne. På sikkerhedsstyrelsens hjemmeside kan du læse alle 12 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige barnevogn eller kombivogn til dit barn. De anbefaler bl.a., at du forholder dig kritisk til produktet. Barnevogne bliver godkendt af producenterne, så det er derfor op til køber at stille spørgsmål i købssituationen.

Hvis du vil finde en barnevogn, der med garanti er sikkerhedsgodkendt, så se mere her. På hjemmesiden finder du endvidere en række gode råd, når du skal købe barnevogn både ift. valg af forhandler og tilbehør til barnevogn som f.eks. kopholder.

Flyverdragter – vær klar til vinterens komme allerede nu

Hvis du allerede nu vil finde en fin flyverdragt, så kan barselstiden også sagtens udnyttes optimalt. Hvis du allerede har nogle større børn, så er tiden også oplagt til at gå lidt på jagt. Der findes for flyverdragter også et stort udvalgt til børn i forskellige størrelser. Læs mere og find flyvedragter på tilbud her. På hjemmesiden finder du en lang række optimale flyverdragter, som dækker egenskaberne; slidstærk, vandtæt og åndbar.