Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når efteråret nærmer sig, er det også tid til at forny garderoben med nyt efterårstøj. Det kan dog være svært at finde ud af hvad der er det helt rigtige at købe. Og om det overhovedet er nødvendigt at købe noget nyt tøj.

Husk på vejret

Det danske efterårsvejr er lunefuldt. Det kan være iskoldt når man cykler på arbejde, men lunt når man cykler hjem. Derfor er det vigtigt at man tager mange lag tøj med så man kan tage det af i løbet af dagen.

Her kan en cardigan være god, eller en blazer dame. En blazer er rigtigt god, fordi den er pæn og ikke alt for varm. Det er perfekt til det danske efterår.

En sweater er også rigtigt god til efteråret. Den kan man nemlig nemt have med i taske. Desuden kan man købe sweatre i alle former og farver. Hvis du er frisk på det, kan du også prøve at strikke en selv. En sweater er et perfekt begynderprojekt, og du kan finde mange flotte opskrifter online. En strikket sweater kan du også bruge på andre tidspunkter på året, og er derfor god at strikke allerede nu.

Find de rigtige sko

Så snart det bliver efterår skal du også til at have nye sko. Det er svært fordi vejret er så forskelligt om efteråret. Derfor er det også en god idé at have mange forskellige slags sko. Du har helt sikkert brug for nogle gummistøvler. Selvom solen skinner, og himlen er blå i september, så regner det også meget i efteråret. Så hvorfor ikke købe nogle lækre gummistøvler, så man glæder sig til den dag det regner, så man kan tage dem på. Man kan også imprægnere sine sko. Det betyder at man sprayer dem med et produkt der gør dem vandtætte. Det er supersmart, og gør at man ikke får våde sokker.