stue

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes mode inden for nærmest alt. Særligt mode inden for tøj er meget populært og skifter meget ofte. Dog findes der også modetendenser som ikke skifte lige ås ofte som f.eks. tøjbranchen og en af de ting kunne være mange af de ting man har i hjemmet. Selvom stil i hjemmet også skifter fra tid til anden, så er det meget mere normalt at de ting man har i hjemmet, bliver købt til at holde i langt længere tid end meget tøj gør.

Noget af det der i dit hjem bliver skiftet oftest ud, er de forskellige pyntegenstande. Det er meget normalt at sådanne ting har lidt en mode cyklus og derfor bliver der heller ikke forventet at mange af tingene skal være i hjemmet end højst mere end et par år før de enten går i stykker eller du bliver træt af det og skal ud og købe noget nyt.

Derimod så er der en ting som f.eks. en sofa der har lidt mere generelle mode tendenser og derfor ikke behøver udskiftning så ofte. Det ville også være ret omkostningstungt hvis man skulle til at skifte sin sofa ud hvert halve år fordi nu var den stil ikke i mode længere.

Noget andet der holder nok endnu længere end moden på din sofa er gulvet. Det er ikke noget man tænker særlig tit over hvordan gulvet passer ind i resten af ens hjem, men det spiller en stor rolle i det indtryk man får af hjemmet. Lige pt er det meget populært med et sildebensparket som er et lækkert trægulv der passer til det fleste slags hjem og passer perfekt ind i nærmest alle rum. Derfor kan det være hvis du føler at dit gulv ikke lige passer sammen med resten af din stil at du skal overveje at anlægge dig et nyt gulv.