En mand med skæg

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi er efterhånden endelig nået til december måned, og julen venter lige om hjørnet. Men med julehyggen følger også et noget køligere vejr, og vi behøver i virkeligheden ikke at kigge på kalenderen for at vide, at det er blevet vinter. Derfor er folk trukket i tykke vinterfrakker, varme handsker og huer. Men det er ikke kun varmt tøj som mange har lyst til at hoppe i. Mange mænd har rent biologisk set lyst til at gro et varmt vinterskæg. Skæg kan både være utroligt smart og virkelig grimt, så det gælder om at ramme rigtigt.

Vælg ud fra ansigtsform

Ligesom så mange andre ting, så er det ikke så simpelt at gro et skæg, som man lige skulle tro. Man skal nemlig tage ens egen ansigtsform i betragtning. Oval anses som den perfekte form, og derfor børn man have lidt skæg som fremhæver den ovale form. Hvis man fx har en kort hage, kan det være en god idé at lade skægget på hagen være lidt længere eller kun vælger at have et lille fipskæg.

Husk at trimme det

Uanset hvilken ansigts- eller skægtype man har, så skal man huske at trimme det. Hvis man ikke trimmer sit skæg lidt en gang imellem, kan det gå hen og blive alt for vildt og strittende. Derfor skal man have en god trimmer som omhyggeligt kan style ens skæg. Find din her.

Benyt en god skægolie

Når man har et godt skæg, så må man også gerne forkæle det. En god skægolie kan mange ting, så det gælder om at vælge den som giver det udtryk, som man ønsker. Man kan fx på olie der giver en god fylde og en olie som give skægget noget shine. Olien kan i det hele taget være med til at give skægget et mere elegant look.