Er det blevet mode at gå til psykolog?

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er der gået inflation i at gå til psykolog? Eller er det blevet en trend at sige, at vi har det svært? Nogle vil måske også gå så langt til at sige, at folk har fået ekstremt travlt med at sige, at de bliver krænkede over det ene eller det andet.

Hvis vi skal tage et glimrende eksempel, kunne det være hele kønsdebatten, som i sig selv er helt i orden. Selvfølgelig skal vi ikke tale dårligt om nogen, der føler, at de er et andet køn, end deres egentlige køn fortæller dem. Men hvorvidt man kan være uenig om, at der ikke er forskel på, hvilket køn man er født som, og hvilket køn man føler sig som, er til dels vanvittigt.

Nok om det, artiklen er ikke skabt for at skabe uvenner rundt omkring, men ovenstående er blot skrevet for at statuere et eksempel, som ligeledes er blevet yderst populært at tale om – og være uenig om.

Men artiklens fokus er i stedet en øget tilgang af personer, som går til psykolog. De større byer i Danmark lader til at have flere af disse accepter blandt befolkningen, hvor de mindre byer rundt omkring fortsat er lidt mere skeptiske i forhold til at acceptere sygdom, der ikke kan ses fysisk på kroppen.

Psykolog Aarhus er eksempelvis en hyppig søgning på Google, præcis som ’Psykolog København’ også er det. Aalborg og Odense er også fint med, men de mindre byer er ikke så fremtrædende på det punkt – måske indbyggerne i de små byer blot bliver henvist direkte af lægen til de lokale psykologer i stedet. Men netop ’psykolog aarhus’ er interessant, da det bevidner om, at psykologer generelt set er accepteret i den brede befolkning.

Har du selv overvejet om en samtale kunne være godt for dig, kan du eksempelvis kontakte Psykolog Nord, der har en ansat psykolog i Aarhus.