Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Rygning har længe været en meget debateret del af den vestlige kultur, for hvor man i afrika og asien stadig pulser på livet løs, så er rygningen på tilbagegang i europa. Men en ny dille er nu på vej frem, og det kan være både sundere og bedre for os alle.

Rygere får det sværere

Med rygeforbuddet, som trådte i kraft i 2007, fik de danske rygere det noget sværere. Pludselige måtte man ikke længere ryge på barer og cafeer, ligesom arbejdspladserne skulle tage stilling til om rygning var noget, de ville have blandt deres medarbejdere. I dag er det straks værre, da man slet ikke kan få lov at nyde en cigaret nogle steder længere.

E-cigaretter vinder frem

Lige nu vinder e-cigaretter frem, og det er måske ikke så skidt endda. For hvor rygning er meget usundt for kroppen, så er e-cigaretter måske slet ikke så slemt.

Grunden til at cigaretter er så usunde, er at det ligesom al andet tobak, involvere en masse tilsætningsstoffer, som indtages i kroppen. Ved cigaretterne er det selvfølgelig røgen, som er usund, men også tilsætningsstofferne i form af tjære, tørremidler og lignende, som sætter sig inde i kroppen, og i sidste ende kan resultere i kræft.

Sådan virker e-cigaretter

E-cigaretter fungerer, modsat cigaretter, uden alle tilsætningsstofferne, og hvor man tidligere røg tobak gennem filter og indhalerede røgen, så er det væske, som opvarmes elektronisk og forvandles til damp. Man inhalerer så dampen, og puster ren damp ud igen. Dampene kan så smage forskelligt og derfor også lugte forskelligt, og hvor man tidligere blev genereret af rygeres modbydelige stank, så kan det være en ren fornøjelse at sidde ved siden af dampere, som brugere af e-cigaretterne, ofte kaldes.

Vi tror på, at e-cigaretter er fremtidens rygeremedie, og det er både sundere og bedre for brugerne og omgivelserne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here