Dyrk motion med barnet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi ser flere og flere nybagte mødre ude på landevejen, med deres babyjogger. Det er for alvor blevet en dille at dyrke motion med barnet. Indtil barnet selv kan løbe rundt, er der forskellige muligheder for at dyrke motion med barnet. Løb er det mest simple at kommet igang med, dog kræver det korrekte udstyr, og sikkerheden skal være i top.

Køb en kombi vogn –  klapvogn og løbevogn

Tiden kan være knap, når man har fået en lille baby, og motion bliver i nogle tilfælde nedprioriteret. Her er det vigtigt at tænkte kreativt, og tager barnet med på motions ture. Det er ikke umuligt, det handler blot om, at man skal have de helt rigtige elementer, så man kan tage babyen med sig. Hvis man tidligere har været aktivløber, og derfor gerne vil blive ved med at løbe ture, kan det være en god idé, at investere i den rigtige klapvogn/løbevogn. Her kan en baby jogger være en mulighed. Den har flere funktioner, den er nem at tage med sig, da den næsten ikke fylder noget og så er det muligt at løbe med den. Det kan også lade sig gøre med en almindelig barnevogn, men langtfra lige så nemt som med en baby jogger.

Få et godt selvværd og en god samvittighed

Der er for alvor kommet fokus folkesundhed, og flere vil leve en sundere livsstil. Det kan dog nogle gange være svært at dyrke motion, hvis man har en lille baby. Selvom man har fået en baby, betyder det ikke, at man skal droppe sine løbeture, da det også er vigtig at gøre noget for sig selv. En løbetur giver ofte følelsen af et godt selvværd, og en bedre samvittighed over for en selv og dermed et større overskud i hverdagen. Selvom det kan være svært at komme igang, så er det vigtigt at hanke op i sig selv, da det bliver lettere at komme afsted med tiden.