Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som i alle andre år, så skifter moden også hyppigt i året 2019. Når det kommer til efteråret, er der også nye modetendenser på spil. I år byder efteråret ikke blot på et forstadie til vinteren, hvor kroppen skal dækkes helt ind i tykke vinterjakker og lange halstørklæder. Denne gang er der også fokus på de mere abstrakte modetendenser, der også slår rødder i de mere sommerrige måneder. Dette ses både på mønstrene, designet og materialerne. Herunder kan du se eksempler på, hvad der bliver det hotte i 2019’s efterår.

Eksempler på efterårets mode

  • ”Kapper” bliver noget af det mere anderledes og abstrakte, der er spået i mode-krystalkuglen. Disse kapper kan både være kortere, sweaterlignende eller længere, trenchcoat-agtige. De vil oftest være at finde i mørkere farver eller måske en klassisk efterår-beige.

  • Inden for kjoler vil der være et nyt fokus på asymmetriske halsudskæringer. Det kan f.eks. være, hvor kjolen har en åbning til den ene skulder. Derudover vil farven hvid også være at spotte ved de fleste kjoler. De hvide kjoler fungerer som en forsmag på vinterens sneduner.

  • Mønstrene vil især være mørkt flora – det vil sige en mørkere baggrund med afdæmpede blomster på, efterårsblomster kan det betegnes som. De matte blomster på den mørke baggrund viser overgangen til efteråret.

  • Læder laver et lille tilbagetog – læder på læder endda. Læderet tiltræder b.la. i form af bukser, jakker og endog kjoler for de helt eksotiske. Læderet kan også variere i farver, men især sort og kraftig rød er de store farver.

  • Til kvinder vil jakkesæt, suits og blazers blive mere populære, selvom de da også har haft fremgang over de seneste år. Hermed ikke det klassiske jakkesæt, men mere moderne og stilfulde varianter.

  • Et andet mønster, der stikker hovedet frem, er pletter i forskellige varianter. Den mest populære bliver højst sandsynlig leopardprikkerne.