Smarte børnemøbler

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man får børn, åbner der sig pludselig en helt ny verden af trends og tendenser, som man skal følge med i. Moden skifter stort set lige så hurtigt som i den voksne verden, og det kan være svært at følge med. Samtidig er producenterne ofte ikke generte og kræver gerne tusindvis af kroner for et stykke moderigtigt legetøj eller tøj.
Men der er trends, som hurtigt viser sig at være alle pengene værd. I de seneste år har smarte, stilrene børnemøbler fra By KlipKlap vundet frem, og det er altså en trend, du ikke vil gå glip af.

Flyt rundt og giv plads

Den helt store fordel ved møblerne fra By KlipKlap er, at de er lette og dermed nemme at flytte rundt på. Du kan derfor nemt sætte en stol eller sofa frem til børnene, når der skal ses tegnefilm i stuen. Du kan bagefter lige så nemt flytte den tilbage i børneværelset eller andre steder i huset.

Møblerne kan også nemt smides i bilen, og flere af dem kan bruges som weekendseng til børnene om natten, samtidig med at de agerer stuemøbel om dagen. Det gør smutture til bedsteforældrene eller en tur i sommerhus til en leg.

Se for eksempel den smarte folde-madras, som fungerer som sofa, når den stilles op ad en væg. Når børnene bliver større, er den perfekt til overnattende gæster, og den giver derfor rigtig meget værdi for pengene i det lange løb.

Børnemøbler med voksenlook

Det allerbedste ved børnemøblerne er, at de for en gangs skyld passer ind i et voksenhjem. By KlipKlap har brugt sin designekspertise til at udvikle en serie, der passer ind i et stilrent, skandinavisk hjem. Derfor kan møblerne sagtens bruges i stuen, så børnene får deres egen plads.

Det er især værd at fremhæve seriens sofa, som giver børnene mulighed for at tumle, læse og se film i et behageligt møbel, som passer i størrelsen. Det kan nemlig være svært for børn at finde sig til rette i en stor sofa, hvor armlæn og ryglæn har helt forkerte højder.