Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ligesom der inden for tøjverdenen er tendenser, er der selvfølgelig også en masse tendenser, trends og ting der er oppe i tiden i erhvervslivet. Der er altid nogle der har fået en god idé som viser sig at virke og lige pludselig skal alle kopiere det, indtil der kommer en ny der har fået en anderledes idé. Den cyklus går i ring konstant og man kan hele tiden se ambitiøse unge erhvervsfolk jagte det seneste nye i håb om at skille sig og kunne imponere både internt og eksternt i håbet om at nå til tops.

Online markedsføring

Denne her er ikke lige frem noget nyt, men noget der konstant ændre sig og derfor er der hele tiden en ny kanal eller en ny måde at gøre tingene på som man skal være opmærksom på og som en eller anden ihærdig sælger vil forsøge at fortælle dig er det bedste af det bedste lige nu og det handler om at slå til nu inden alle andre finder det også.

Konferencer

Der har selvfølgelig altid været holdt forskellige konferencer. Men i takt med at det er blevet så meget nemmere at eksponere sig selv (primært takket været det jeg lige har nævnt ovenfor) er der også kommet mange flere konferencer i hele landet. Der bliver også afholdt mange konferencer i Sydsjælland og mange andre dele af landet og derfor er det ikke kun noget der holder sig til hovedstaden eller blot de store byer som Århus og Odense.

Anti stressbevægelsen

I mange år var det meget populært at arbejde så meget som muligt for at nå så meget som muligt og dermed kunne imponere folk omkring en. Det er der selvfølgelig stadig mange der gør, men man ser mere og mere at dem der har opnået succesen, tager den helt modsatte tilgang til det og arbejder nærmest så lidt som muligt og prædiker at alle burde gøre det samme for at undgå stress og minimere præstationspresset.