Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I lang tid har det være de hobbyer, der mere var tidsfordriv end noget andet, været dem, der var de mest populære. Noget ser dog ud til, at det er ved at ændre sig. I hvert fald ser de danske webshops fremgang, når det kommer til de mere kreative hobbyer.

Hvad er en kreativ hobby?

En kreativ hobby kendetegnes ved, at der kommer et produkt ud af det. Om det er et fysisk produkt er underordnet – du kan eksempelvis også skabe et stykke musik, hvis det er det, du ønsker.

Men det er især også de hobbyer, der har med den mere fysiske del af kreativitet at gøre; syning, strikning og broderi. Sidstnævnte kan du læse mere om, hvis du klikker på dette link.

Musik

Musik er i den grad også på tapetet på de unge teenageværelser. Efter DIY-tilgangen blev mere udpræget, end det har været tilfældet før i tiden, så er det blevet mere populært at kaste sig ud i musikverdenens mange facetter. Det er helt fantastisk, for er der noget, man bliver kreativ af, så er det lige netop at lave musik.

Billedkunst

Vil du gerne i gang med at lave billedkunst, så er du også heldig. Det vrimler med små, fede værksteder, hvor man kan få love til at gå i gang med billedkunst. Tilmed med en lærer, der har forstand på den slags også. Én du kan lære noget af.

Keramik

Keramik havde sin storhedstid i 70’erne, hvor især kvinderne virkelig var aktive. Det lader dog til, at det er endnu en hobby, der er kommet tilbage – og det er i særdeleshed det, man kalder for en fysisk hobby, hvor man virkelig kan slippe kreativiteten fri.

Samtidig er man jo så heldig, at man kan få en masse fede ting ud af det, hvis man dyrker keramik som hobby; eksempelvis det klassiske askebæger, som børn lavede, når de havde billedkunst i skolen.