Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvem elsker ikke et slag bordtennis? Det er en aktivitet, alle kan være med til, og som bringer smilet frem hos de fleste. Derfor er det ikke overraskende, at det over de seneste år er blevet mere og mere populært at have et bordtennisbord – både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Sjov for hele familien

Bordtennisborde til hjemmet er blevet populært, og det er der flere gode grunde til. For det første er bordtennis en sjov aktivitet, som selv familiens mindste kan tage del i. Det betyder, at det er det perfekte tidsfordriv til hele familien, som kan konkurrere om æren og den største is. For det andet er bordtennis en godt alternativ til stillesiddende spil og leg. De fleste børn sidder stille på skolebænken mange timer om dagen, og det er derfor vigtigt, at de får rørt sig i deres fritid. Her kan bordtennis opfordre til aktiv leg, hvilket på mange måder er bedre end at sidde plantet for en TV- eller computerskærm. Sidst, men absolut ikke mindst, kan bordtennis bringe smilet frem hos de fleste og giver anledning til mange timers sjov.

Bordtennisborde findes i mange forskellige størrelser, så hvis de kniber med pladsen, er der mulighed for at vælge en mindre model. Vil man gerne have bordet stående på terrassen eller i garagen, findes der også borde, der er specielt egnet til udendørs brug.

Aktiv pause på arbejdet

Flere og flere virksomheder vælger også at investere i et bordtennisbord. Her fungerer aktiviteten som et afbræk i den travle og stillesiddende arbejdsdag. Ligesom skolebørn, sidder mange voksne også på deres flade størstedelen af dagen, og et bordtennisbord på arbejdspladsen kan derfor være en god andledning til at rejse sig og bevæge sig en smule i sine pauser. Bordet opfordrer desuden til socialt samvær mellem kollegerne, hvilket øger både trivslen, samarbejdet og produktiviteten.