Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du brug for en lækker kold drikkelse, der kan tage tørsten på de varme sommerdage? Så gælder det om at afprøve bubble tea. Bubble tea er en læskedrik som er dejlig forfriskende når det er meget varmt. Du vil hurtigt kunne blive kølet ned og vil automatisk have lyst til en ny drik lige så snart glasset er tomt. Bubble tea er i princippet en kold tea med sirup og perler tilsat. Disse små perler springer når de puttes i den kolde te, hvorefter der vil komme en forfriskende smag. Når du først har prøvet bubble tea en gang, så kan du slet ikke lade være med at lave det igen.

Bubble tea er populært

Der er flere som kaster sig ud i at lave bubble tea selv. Det er ellers en drik som du kan købe flere steder på restauranterne.  Der findes flere opskrifter på internettet som du kan følge. Mange bliver overraskede over hvor få ingredienser der egentlig skal bruges. Det er mere mængden af ingredienserne det handler om, før du kan få en god bubble tea som resultat. Det er altid sjovt at prøve noget nyt, så hvis du vil kaste dig ud i at lave en læskedrik til dig selv, så er bubble tea et godt valg. Hvis du ikke bliver tilfreds med drikken, så kan du altid besøge en god cafe der kan servere den helt perfekt. Læs mere her hvis du vil have en god opskrift.

Lækker rabarbergrød

Udover drikke er der også mange sommeragtige retter som man kan kaste sig i krig med. Det er f.eks. meget populært at spise rabarbergrød om sommeren. Rabarbergrød er lækkert, luftigt og meget forfriskende, hvilket er noget der hører sommeren til. Kom godt i gang med at kokkerere i køkkenet så du kan servere gode sommerretter og drikke for hele familien.