Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Bor du i Sorø, så har du en enestående mulighed for at få de fedeste nye briller eller specialdesignede kontaktlinser, som passer perfekt til dig.

Hos Øjensynlig i Sorø, som er en butik. Får du alt den hjælp og vejledning du har brug for. At vælge nye briller er som at vælge nyt udseende, da de typiske holder et par år. Derfor skal du være helt sikker på, at de briller du vælger er Præcist dem du ønsker.

Om du kommer forbi hjemmesiden først og forelsker dig i et design, er bare super. Bare kom ind til butikken og prøv dem, før du beslutter dig helt. Især hvis du går efter et brilledesign, som du ikke har prøvet før. Mange holder sig til den samme designer og stel i briller. Men nogle tør godt at prøve noget nyt og anderledes end det vante. Det synes vi er super fedt!

  1. Er du mere til kontaktlinser?

Så er vi også din favorit butik. Hos os bliver dine øjne testet på alle de måder vi kan komme på, så vi er sikre på dine øjnes styrker og fejl. Det lyder måske lidt hårdt, men mange har en korrektionsfejl i øjene som gør at de ser skævt, når andre ser ligeud. Denne fejl skal korrigeres for i både briller og kontaktlinser. Så du får det bedste syn du kan. Her har vi mange års erfaring med at designe kontaktlinser, der sidder lige som de skal.

  1. Eksperter i tørre øjne

En typisk dansker med briller eller kontaktlinser, drikker for lidt i løbet af dagen. Det kan give sig udslag i sløret syn, dobbeltsyn eller ondt i øjene. Det er meget vigtigt at få drukket væske nok, både for din krop og øjne. Er du diabetiker er det endnu vigtigere at du drikker mindst 2 l væske om dagen.

I forhold til tørre øjne, er vi specialuddannet til at håndterer disse problemer og hjælpe dig godt videre. Nogle gange skal væske kombineres med øjendråber eller andre tiltag. 

Har du ofte ondt i øjene, eller et lidt diffust syn. Kom ind til os og få det tjekket. Det kan desværre også være tegn på sygdom i øjene eller andre steder i kroppen og så er det afsted til lægen.

Som sagt er øjene sjælen spejl, men de er også din krops, det har nyere forskning vist. Mange sygdomme viser sig i dine øjne og her kan vi så hjælpe dig videre.

Som sagt – ser du nogle briller på vores hjemmeside som du bare må prøve – kig forbi vores butik i Sorø. Har du andre spørgsmål, evt. til tørre øjne, så kig også forbi eller book dig en tid og få dine øjne tjekket snarest muligt. Vi står klar til at hjælpe dig med dit syn.