Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Bryllupsdagen er en af de vigtigste – hvis ikke den vigtigste – dage i en kvindes liv, hvor hun skal føle sig smukkere end nogensinde. Det kræver den helt rigtige kjole, som er nøje udvalgt og opfylder helt specielle ønsker. Heldigvis er der et utal af forskellige modeller at vælge mellem, så hvis du skal giftes i år, kan du få en forsmag på 2018’s brudekjoletrends her.

Bindebånd og dyb udskæring

Den seneste tid har slå om-kjoler og kjoler med dyb udskæring været meget populære, og nu har denne trend også fundet vej til brudekjolernes verden. Snittet giver en smukt, afslappet look og passer til stort set alle kropstyper. Den er perfekt til dig, der ikke ønsker en stor, lukket kjole, men foretrækker en kjole, hvor du kan vise lidt hud frem også.

Glitter

Selvom boheme-kjolerne er blevet populære, hitter glitter stadig, og mange vælger at gå ned ad kirkegulvet i en kjole med lidt ekstra genskær. Glitterkjoler er især smukke i sommersolen, og fås i meget lette modeller, så den ikke bliver for tung.

Transparente lag

Florlette og transparente lag er en stor trend i 2018’s brudekjolekollektioner. De tilføjer kjolen et elegant snit og fremhæver kvindekroppens smukke former. Denne type kjole er også ideel til sommerbrylluppet på grund af dens lette udtryk.

Fuldend looket

Mange vælger at sætte prikken over i’et med elegant headpiece. Her er der også mange at vælge mellem, men fælles for dem alle sammen er, at de fuldender looket, så du kan føle dig smukkere end nogensinde på din store dag.

Din dag, din kjole

Du kan sagtens bruge årets trends som inspiration, men sørg for at vælge den kjole, som du føler dig smukkest og bedst tilpas i – også selvom det ikke er den, der er mest moderne lige nu. Det er trods alt dig, der skal bære kjolen en hel dag.