Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Over de seneste år er det blevet meget populært at indrette sit hjem i en meget personlig stil. Det betyder, at trends inden for boligindretning er blevet langt mere fragmenterede end tidligere, blandt andet fordi mange vælger at indrette med unikke designermøbler og måske endda hjemmelavede indretningsartikler. På trods af denne tendens er der alligevel nogle trends, der er dominerende og overordnet set går igen i mange hjem. Få inspiration til din bolig fra disse trends for 2018.

#1 – Grøn, grønnere, grønnest

Allerede i 2017 var den grønne farve populær, og vi så den på alt fra puder til vægge. Det var især de støvede nuancer, der gik igen, hvorimod det her i 2018 er den mere klare og mættede grønne farve, der hitter. Den spiller en central rolle i mange hjem og pryder flere og flere af hjemmets overflader, for eksempel på reoler og køkkenskabe. Ofte er den ledsaget af en kontrast, for eksempel rød, der skaber et farverigt blikfang i de fleste rum.

#2 – Mere glas

I en del år har vi været på jagt efter smukke keramikfund til bordet. Mange af os er dog begyndt at invitere især glas tilbage på bordet. Særligt farvet glas er vendt tilbage og er nu atter at finde i de danske hjem. Det bruges flittigt som som drikkeglas, lysestager og endda som lampeskærm eller foden på samme.

#3 – Dekorative fliser

Marokkanske fliser på badeværelse og i køkkenet har længe været populært, men på det seneste har en ny tendens taget sit greb om os. Geometriske fliser, der kan være alt fra sekskantede til buede og bølgeformet, dukker op i flere og flere hjem. Fliserne skaber liv i rummet og bringer en masse farver i spil. Netop farver må siges at gå igen i dette års boligtrends, som byder stærke farver og mikset af dem velkommen tilbage i vores hjem.