Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommeren står for døren, og det varer ikke længe, før kulde og regnbyger må vige for varme i luften og lange, lyse aftener fyldt med interessante samtaler og lækker mad. I takt med at forår bliver til sommer, og vinteren glider længere og længere bort, er det derfor en fordel at gøre sig nogle overvejelser omkring sin garderobe. De flotte sweatre og varme uldsokker er sikkert pakket væk for længst, men sommertøjet trænger måske alligevel til en lille opgradering. Hvis det er tilfældet, kan du for eksempel overveje at gå på opdagelse i noget af det fantastiske tøj, du kan finde hos mærket Karmamia.

Den skandinaviske tradition

Karmamia er et dansk tøjmærke, der blev startet i 2016 af Mia Louise Jelling-Nielsen. Hun har arbejdet i den danske mediebranche, og tøjet fra Karmamia besidder da også klare skandinaviske træk. Minimalismen er en integreret del af brandets design, selvom der også er plads til masser af farver og flotte print. Fokusset er altid på at skabe tøj, der klæder kvindekroppen med behagelige pasforme og flotte snit. Tøjet er af god kvalitet og lavet til at blive brugt igen og igen, så du skal ikke blive overrasket hvis Karmamia ender med at blive dit nye favoritmærke.

Inspiration fra Mellemøsten

Karmamia er dog ikke ren skandinavisk minimalisme, for tøjet skiller sig ud ved også at bruge Mellemøsten som en vigtig inspirationskilde. Det giver plads til masser af unikke farver og smukke print, der gør tøjet velegnet til både hverdag og fest. Mia Louise Jelling-Nielsen har også altid fingeren på pulsen med produktionen, da hun selv er bosat i Dubai. Dette inkluderer bl.a. et skarpt fokus på bæredygtighed, så tøjets CO2-aftryk så vidt muligt kan mindskes. Karmamia er mode med god samvittighed, og det bør der kunne findes plads til i enhver garderobe.