Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I mange år har det været en fordom som har været forbundet med kvinder, at de køber mange sko og støvler, denne fordom passer imidlertid ikke længere kun på kvinder. I dag har sko og især sneakers en helt speciel plads i vores garderobe, da det er blevet normalt at have mange par sko, selvom det strengt taget kun er nødvendigt at have 2 eller 3 par. Når man har så mange sko, så er der flere ting som man er nødt til at gøre, hvis man gerne vil passe godt på den investering som skoene jo er. Herunder findes 3 tips som hjælper den skoafhængige til at passe godt på sine sko.

Invester i et skostativ

Når man måske ejer imellem 10 og 20 sko, så kan det godt være svært at finde plads til dem i entréen, hvor skoene jo normalt står klar til at blive taget på. Skoene kan derfor hurtigt ende med at ligge i bunker i entréen, hvor man nemt kommer til at gøre dem beskidte og træde på dem. Et skostativ eller en skoreol er derfor et must have for alle som elsker deres skosamling. Find dit skostativ her.

Rengør dine sko løbene

Sko er jo i virkelighed til for at skåne vores fødder fra skidt og hårde spidse genstande på jorden, men for den ægte sko fan kan det næsten virke vemodigt at gå på den beskidte asfalt med sine nye sko. Man kan dog godt holde sine sko rene, hvis man investere lidt tid og penge i det. Flere skobutikker sælger rengøringsmiddel som er designet til specifikt til at kunne rengøre sko.

Bind dine sko op hver gang

Når man har haft et par sko i et stykke tid, er der mange som begynder at behandle deres sko lidt dårligere. Dette er dog en dårlig idé, hvis man gerne vil have sine sko til at se nye og smarte ud i længere tid. Derfor er det vigtigt at binde sine snørebånd op hver gang i stedet for at træde dem op.