Fodboldbord

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

En dille er normalt noget, der kommer og går. Men hvad kalder vi så de ting, der bare bliver ved med at være populære, og som aldrig går af mode?

Vi ved det ikke.

Derfor har vi i denne uge lavet en liste over tre diller, der aldrig er gået af mode igen, og som stadig holder maks.

Bordfodbold

Den første dille er bordfodbold. Bordfodbold blev opfundet et sted mellem 1920 og 1940, men der er uenighed om, hvem der opfandt det. I dag kan det findes på stort set alle danske skoler, universiteter, fritidshjem og arbejdspladser. Der kræves ikke andet end et fodboldbord, og det kan relativt nemt flyttes rundt. Der fås både udgaver med løs bold, nogle hvor bolden ikke kan tages ud, og nogle, der koster penge. Sidstnævnte er især udbredt på barer, og jeg tror vi alle kender følelsen af at spurte hen til et ledig fodboldbord – kun for at konstatere, at det kræver mønter.

Paintball

Den næste dille er paintball, som snart har været in i mange år. Det kvindelige publikum husker sikkert scenen fra 90’er-klassikeren 10 Things I Hate about You, hvor Heath Ledger og Julia Stiles slår sig løs på en paintballbane – og siden da er det bare vokset.

Paintball er et af de foretrukne udflugtsmål for firmadage, polterabender, venne-hygge og meget andet. Spillet giver den perfekte blanding af sjov, træning og leg, og man får lov til at smøre hinanden ind i maling, samtidig med at man leger krig. Med andre ord: man får lov at være barn igen.

Bordtennis

Bordtennis er faktisk næsten sammen koncept som bordfodbold, men jeg tror alligevel ikke, at vi kan komme uden om denne klassiker. Det er de færreste, der faktisk kender reglerne for bordtennis, men hvad gør det, når man alligevel altid spiller ”Rundt om bordet”. Et bordtennisbord er en stensikker succes i alle situationer, og så længe man passer på bolde og bat, holder spillet for evigt.